Resultat 2011

Rättning av alla inskickade svar startar så fort alla formulär är inskickade. Rättningen sker manuellt och vi går noga igenom alla svar och matar sen in dem i vår databas. Vi är nu klara med rättningsarbetet och nedan kan du ta del av årets resultat.

Snittpoäng för hela riket
2011 års snittpoäng för hela riket är 13,30.

Bästa elev, klass och skola
Här kan du se namnen på alla riks- och länsvinnarna, bästa klass och bästa skola per län i årets tävling. För att bli bästa klass måste minst 60% av klassens elever deltagit. För att bli bästa skola måste minst 60% av skolans elver ha deltagit.

2011 års vinnare

Söka resultat
Här kan du söka och se resultatet från 2011 års tävling för din klass, skola, kommun och län.

Du kan också jämföra resultat mellan skolor, kommuner och län. Håll nere ctrl- alternativt äppletangenten för att markera flera alternativ.